Met IK Theater mag jij het podium op. Met precies dat                           van jou wat tot expressie wil komen.
 


WIE BEN IK ?

 Mijn passie is om mensen, jullie dus, uit te nodigen om hun binnenwereld naar buiten te brengen, expressie te geven, hun kleuren zichtbaar te maken en aan de wereld te tonen. Omdat naar mijn idee, daar de grootste vervulling ligt van menszijn. En daarnaast enorm inspirerend werkt voor wie er naar mag kijken, win win dus!

Naast theatermaker ben ik ook moeder, coach en therapeut en bovenal mens. Expressie en creativiteit zijn mijn hele leven al mijn grootste bondgenoot en helper geweest als het gaat om het verwerken van ervaringen en pittige periodes in mijn leven. Maar ook in gelukkige tijden is theater voor mij een erg mooi middel om te mogen spelen en experimenteren en delen van mezelf te ontdekken en uit te nodigen die in het dagelijks leven nog wat verstopt zitten of meer ruimte willen.
Ik heb de afgelopen 12 jaar veel theaterstukken gemaakt met mensen over hun persoonlijke ervaringen; alle kleuren van het moederschap, onbedoeld zwanger zijn, werkeloosheid, de liefde, asielzoekerschap, etc. Telkens opnieuw heb ik hierin de kracht van expressie mogen ervaren, zowel in het maakproces als tijdens de voorstelling waarbij de menselijkheid op het podium een gedeelde menselijkheid teweeg brengt.